Tits and Tats Tattoo Studio

Condicions de venda

Mètodes de pagament

A Tits and Tats acceptem les següents formes de pagament:

  • Targeta de crèdit/dèbit. Visa, Visa Electron, Mastercard, Xarxa 6000, 4B

Utilitzem el sistema de Comerç Electrònic Segur – C.E.S.- (Protocol 3D Secure), que aporta seguretat i protecció a qualsevol transacció. Desenvolupat per VISA i Mastercard, aquest sistema autentifica cadascuna de les parts que intervenen a l’operació.

Si durant el procés de compra, la targeta de crèdit és rebutjada. Comproveu la data de caducitat, les dades introduïdes o el límit de la targeta.

Enviaments

Realitzem enviaments a tota la Península i Balears.

TEMPS D’ENVIAMENT A PENÍNSULA:

– ESTÀNDARD: Lliurament en 3 dies laborals: 5€
– EXPRÉS: Lliurament en 24 hores laborals: 8€

TEMPS D’ENVIAMENT A ILLES BALEARS:

– ESTÀNDARD: Lliurament en 3 dies laborals: 8€

El servei de missatgeria us informarà de l’estat de la vostra comanda per SMS o email. Amb el número de seguiment podrà saber on és la seva compra, en tot moment, a la web del servei de missatgeria.

*A més a més del termini d’enviament, s’haurà de tenir en compte el termini de preparació de la comanda (24h).

Devolucions

Tal com indica la llei, tots els consumidors poden exercir el dret de desistiment.

Té 15 dies naturals per fer la devolució des de l’endemà de la recepció de la comanda. Per facilitar-vos la devolució, podeu contactar amb el nostre servei postvenda al 639 46 14 71 o enviar un correu a hola@lleida.ink, i programar la recollida del paquet.

Un cop arribeu a les nostres oficines i comprovem que la comanda està en les mateixes condicions en què es va lliurar i en l’embalatge original que se li va enviar, se li reemborsarà el valor de l’article retornat en forma de cupó digital, en el termini legal establert de 14 dies naturals. Tot i això, les despeses d’enviament no seran sumades en aquest cupó.

No s’admetran devolucions a:

– Joieria, per raons higièniques.

– Productes fora del seu embalatge original i/o desprecintats.

*Si ha tornat un article que no es pot tornar ens posarem en contacte amb vostè i els farem arribar a ports deguts.

Canvis

Haureu de realitzar una devolució de l’article a canviar seguint el procés esmentat anteriorment i realitzar una nova comanda amb l’article que voleu.

Tares i/o defectes

Si la mercaderia tingués tara o defecte, segons el que disposa la Llei de Productes Defectuosos, Tits and Tats se’l substituirà per un altre idèntic en perfectes condicions, sempre subjecte a disponibilitat; o se us retornarà l’import del producte en cas de no poder ser substituït.

En tot cas, caldrà comunicar-ho amb el servei postvenda a través del telèfon 639 46 14 71 o del correu hola@lleida.ink, adjuntant fotografies de la tara o defecte en si. Des d’aquest moment, se us donarà instruccions per resoldre la incidència.

Condicions especials

*En cas d’incidències per errors de tercers es valorarà en cada cas la solució.

*Tits and Tats es reserva el dret de canviar la seva política de compra en campanyes especials com Nadal, Pasqua, rebaixes, Black Friday, informant degudament al client de les condicions abans de finalitzar la seva compra, tal com estipula la llei.

Condicions de les reserves de serveis

Les reserves de pírcings i aplicació de gemmes dentals, funcionaran a través d’una app externa, en aquest cas, Setmore, mitjançant una paga i senyal del 50% del preu del servei.

La reserva es podrà reprogramar i/o cancel·lar. Les cancel·lacions hauran de fer-se 24h abans de la cita i sol·licitant canvi d’hora i dia en els pròxims 6 mesos a través del telèfon del centre i/o l’app externa. En cap cas es retorna la fiança (la reserva és un contracte vinculant i la reserva d’una cita confirma l’acceptació d’aquets termes i condicions).

Les reserves de pírcings o gemmes, són transferibles sempre que es mostri el correu rebut de reserva o bé la captura de pantalla de la reserva presencialment a l’estudi.

En el cas de l’oferta de 2 pírcings, els beneficiaris podran ser dues persones diferents.

Condicions dels articles en prevenda

Els articles venuts en condició de PREVENDA actuaran sota condicions especials.

La prevenda tindrà una durada de 30 dies. Un cop acabada la part de reserva s’inicia la part de producció. Aquesta última es compon de 2 setmanes, un cop tinguem la producció acabada, es necessitaran 24 hores de gestió per enviar-les.

Per tant, segons en quin moment de la prevenda facis la reserva tardaràs més o menys en rebre-la.

Tits and Tats Tattoo no es fa responsable de la possible variació del termini esmentat, no obstant això, el client podrà desistir de la compra durant aquests 30 dies de la prevenda, procedint-se a la cancel·lació de la comanda i al reemborsament de l’import de l’article no lliurat.

Els productes oferts sota la condició de PREVENDA són articles sota demanda, consegüentment, no estan disponibles en estoc al moment de la venda. És per això que el producte serà enviat un cop estigui a disposició de Tits and Tats Tattoo.

En cas d’adquirir, a la mateixa comanda, articles ordinaris i articles en prevenda, s’enviaran tots junts en el moment en què els productes en prevenda estiguin disponibles. Si bé, el client vol avançar el lliurament dels articles ordinaris, podran fer dues compres, suportant les despeses d’enviament.

Pel que fa als canvis i devolucions, un cop s’hagi iniciat la producció, tan sols es podria retornar en cas de defecte de fàbrica o tara.